ATTENTION, GET FAMOUS IN THE DUTCH CINEMAS WITH YR CAR! – NL VERSIE

http://crankhandleblog.comVandaag een heel speciale oproep die ik al heb aangekondigd in een eerder artikel! Nu we, na gisteren, toch nog in de maffia-roes zitten… Mijn zus werkt aan de voorbereidingen voor een geweldige WO2 gangster-film.  En daarvoor is ze op zoek naar voor-oorlogse automobielen, bv. Citroen Traction Avant, Fiat, Opel, DKW, Chevrolet, Ford, enz.

Zet je schrap, misschien wordt je wel beroemd, in ieder geval zeker in ons nederige landje! Want je krijgt bij deze de kans om de handlanger van een destijds bekende maffioso te spelen, als chauffeur van een van de acteurs in je eigen klassieke wagen! Het gaat hier om keiharde criminaliteit, dus ik kan gerust zeggen dat het puur en alleen om je auto gaat… ; )

Lijkt het je wat om die rol te spelen in deze Hollandse WO2 film… Lees verder 

Of klik hier voor de Engels-talige versie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s