ATTENTION, GET FAMOUS IN THE DUTCH CINEMAS WITH YR CAR! – NL VERSIE

Vandaag een heel speciale oproep die ik al heb aangekondigd in een eerder artikel! Nu we, na gisteren, toch nog in de maffia-roes zitten… Mijn zus werkt aan de voorbereidingen voor een geweldige WO2 gangster-film.  En daarvoor is ze op zoek naar voor-oorlogse automobielen, bv. Citroen Traction Avant, Fiat, Opel, DKW, Chevrolet, Ford, enz.

Zet je schrap, misschien wordt je wel beroemd, in ieder geval zeker in ons nederige landje! Want je krijgt bij deze de kans om de handlanger van een destijds bekende maffioso te spelen, als chauffeur van een van de acteurs in je eigen klassieke wagen! Het gaat hier om keiharde criminaliteit, dus ik kan gerust zeggen dat het puur en alleen om je auto gaat… ; )

Lijkt het je wat om die rol te spelen in deze Hollandse WO2 film? Lees dan vooral verder! Of klik hier voor de Engels-talige versie!

Beste patrol heads,

http://crankhandleblog.comMaffia handlanger WANTED! Ik ben Laura Veenenbos, zus van de editor van CHB. Ik ben bezig met de ‘making of’ van de nieuwe Nederlandse film ‘Riphagen’. Deze film is gebaseerd op het leven van Andries ‘Al Capone’ Riphagen, een Nederlandse crimineel die als oorlogs-winstmaker een aardige duit wist te verdienen d.m.v. bedrog, roof, zwarte-handel en andere louche zaken.

Om de film zo realistisch mogelijk te maken zijn we op zoek naar auto’s van de jaren 30 (aangezien tijdens de oorlog geen auto’s geproduceerd werden, in ieder geval niet in Europa).

We zijn vooral op zoek naar alledaagse auto’s, maar ook exclusieve, waarin de rijke maffioso zich destijds dikwijls verplaatsten!

We zijn tevens op zoek naar auto’s en tanks die in gebruik waren bij het Duitse leger.

Als je de trotse eigenaar bent van één (of meerdere) van de voertuigen die hierboven worden genoemd en het lijkt je leuk te ervaren hoe het eraan toe gaat op een echte professionele filmset, twijfel dan niet en stuur een mailtje naar laura@pupkin.comhttp://crankhandleblog.comMeer details over de filmopnamen:

De film wordt geregisseerd door Pieter Kuijpers (bekend van zijn producties zoals Van God Los en Hemel op Aarde).

De hoofdrol wordt gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge.

De opname-dagen zullen in de periode september-november 2015 zijn, op verschillende locaties in Nederland.

De opnamen met de auto’s zullen vermoedelijk vooral in het gebied Amsterdam-Den Haag-Rotterdam plaatsvinden.

De film zal voorjaar 2016 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. De VPRO brengt eind 2016 ook nog een drie-delige TV serie op de Nederlanse buis! Fame guaranteed!http://crankhandleblog.com

Als je interesse hebt om met je klassieker aan deze film deel te nemen, stuur mij dan dan een kleurenfoto van de auto met opgave van merk, type en bouwjaar.

We kijken uit naar je reactie!

Met vriendelijke groet,

Laura Veenenbos

Casting & Production Film and TV

One thought on “ATTENTION, GET FAMOUS IN THE DUTCH CINEMAS WITH YR CAR! – NL VERSIE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s